Om oss

Confident Approach

Confident Approach är ett konsult företag som huvudsakligen fokuserar på att hjälpa företag att förbättra deras sälj produktivitet. Vi har specialiserat oss inom två områden:

Forskning inom psykologiska hinder som kan bli identifierade på olika nivåer inom sälj och företagsutveckling. Program inom beteendeförändring av kontakt initiering kan enkelt och effektivt radera ut dessa barriärer. Genom vår historia har vi framgångsrikt balanserat väletablerad forskning, hälsosam psykologisk tillämpning och utmärkt kundservice. 

Vi använder dom bästa verktygen, taktikerna och metoderna för att erbjuda våra kunder den bästa vägen att ta för att hitta fler prospekt och skapa större omsättning.

Våra strategier och metoder används i flera olika miljöer och branscher, exempelvis inom banker, telemarketing, bil försäljning, mäklare, HR, IT utveckling, försäkringar och många andra branscher.

Vi är stolta över att vi har lyckats hjälpa våra klienter att förutse höga eller låga säljsiffror med upp till 73% träffsäkerhet.

Ifall din verksamhets mål är att öka omsättningen och nå en högre nivå av tillväxt så ska er utgångspunkt vara att öka antalet kontakter gjorda av er säljavdelning. 

Vårt företag kan erbjuda er ordentliga mätningsverktyg och unika träningsprogram som är speciellt framtagna för att identifiera psykologiska barriärer och sedan effektivt radera ut dem.

Vårt team

Christer B Jansson

Har ett förflutet som försäljnings och marknadschef samt konsult inom ledarskap och försäljning. Christer är grundare till företaget, arbetande styrelseordförande och har arbetat som konsult sedan 1988

Inger Melkersson

Är civilekonom, företagets VD och har en bakgrund som marknadschef, projektledare och konsult samt som utbildare inom marknadsföring och försäljning. Inger har arbetat som konsult sedan 1991.

Vladimir Djordjevic

 Är marknadschef i företaget. Vladimir har en MBA i bagaget och är fokuserad på att utveckla vår marknadsföring. Som konsult arbetar Vladimir främst med affärsutveckling med våra kunder. Vladimir är fokuserad på den maltesiska marknaden.

Anders Wennergren

Anders Wennergren är delägare sedan 2018. Han är tidigare VD för Mercuri International och delägare av QualitySales AB. Han har stor erfarenhet inom sälj träning, byggande av sälj akademier och kostnaden inom säljprocesser och hur man kan reducera dessa genom ny forskning samt nya verktyg. Anders har använt säljhinder i flera olika säljgrupper både som anställd och konsult inom både internationella och nationella företag.