Konsulter

Vi söker fler konsulter.

Vi på Confident Approach AB söker fler konsulter i Sverige som vill arbeta med Säljhinder och om vi håller det lite bredare kontakthinder. För att vara tydliga söker vi inte konsulter att anställa vi söker duktiga konsulter som drar minst in 2-3 miljoner själv per år eller konsultföretag som gör motsvarande siffror per konsult och vill utveckla eller komplettera sitt kunnande inom försäljning alternativt vill tillföra verktyg som gör att ni kan hjälpa era kunder än bättre.

Din investering är 40 000:- Skr för att bli ackrediterad plus rese- och hotellkostnader. Nedan kan du se vad några av de konsulter säger som bl a arbetar med våra verktyg och koncept.

Du är mycket välkommen att höra av dig för att få reda på mer och om detta skulle vara en bra investering för dig alternativ ert företag.

ANETTE WALLSTRÖM

Senior Konsult och Trainer

Mitt första möte med Säljhinder  (SPQ®Gold) var 1997, då min man hade stor framgång med detta koncept inom sitt säljteam… 

WILLIAM THAM

Senior Konsult

Jag är licenserad användare inom SPQ®Gold och FSA analyser, Selling styles analyser SSPA och CSI (Career Styles Inventory). 

JOAKIM LÖNN

VD Rezon AB

Forskningen inom Säljhinder gör skillnaden för kunder som vårar och vill utveckla deras verksamhet …

LARS SJÖDIN

Senior Konsult och Trainer

Som en licenserad konsult har jag använt SPQ/FSA, LNQ och JSIAs i nästan 10 års tid för att hjälpa ledare, säljchefer …

ULRIKA SANDBORG

Senior Konsult

Jag har arbetat med Säljhinder och säljstilar (SSPA) sedan 2005 och är ackrediterad i nya SPQ*Gold/FSA…

PAULA SÖDERSTRÖM

Grundare & Senior Konsult

Paula Söderström har varit inom sälj sedan 2001 och har lärt sig från scratch. Efter mer än 1000 avslutade affärer… 

MATS LUNDQVIST ESCOBAR

Ägare & Senior Konsult

Vi erbjuder kunskap, lån erfarenhet och ett professionellt genomförande. Agera Sales är väldigt stolta av att ha väl kvalificerade och …. 

GUN SÄTTERMANN

VD

Gun Sättermann kan hjälpa din verksamhet i rekryterings processen av säljpersonal och garanterar att du anställer motiverade människor som presterar… 

ANNIKA WIDÉN

Senior Konsult

Annika Widén kan hjälpa din verksamhet i rekryterings processen av säljpersonal och garanterar att du anställer motiverade människor som presterar… 

ANNA ULFSPARRE

Senior Konsult

Anna Ulfsparre har arbetat med Säljhinder och Säljstilar (SSPA) sedan 2004. 

ANDERS WENNERGREN

Senior partner

Som sälj konsult har jag rekommenderat många av mina klienter att använda SPQ GOLD. Än så länge, efter mer än 15 år har ingen ….