Om Oss

Ursprungligen grundades företaget 1997 och sedan dess har vi expanderat vår verksamhet i Sverige, Finland, Ryssland, Malta, Irland och de Baltiska länderna.

Confident Approach i Sverige är en tjänsteleverantör som främst är inriktad på att hjälpa företag att förbättra sin försäljning genom ökad produktivitet. Inom detta specialområde har vi fokuserat oss på två viktiga områden:

  • Forskning om beteendemässiga hinder som upplevs av många säljare och yrkesverksamma i yrken som kräver aktiv och kontinuerlig initiering av kontakt med kunder och möjliga kunder.
  • Genomföra beteendeförändringsprogram som snabbt och effektivt kan sänka eller helt eliminera dessa hinder när de väl har blivit korrekt identifierade.

Vi använder vetenskapligt grundade bedömningsverktyg, erfarna konsulter som tolkar resultaten och specifik och skräddarsydd utveckling och utbildning för att ge våra kunder en ökad produktivitet och därmed ökar sin lönsamhet.

Våra program och metoder används i många branscher och industrier, inklusive bank, telekom, media, IT, läkemedel, försäkring, rekrytering fordon, fastigheter, tillverkning, konsulttjänster, utveckling av mänskliga resurser, psykologi, terapi och i yrkesvägledning.

Om du vill veta mer om oss och hur vi kan hjälpa och stödja ditt företag eller din organisation tveka inte att kontakta oss här.

Comments are closed